SPEJLE

Spejler
Spejle efter mål
  • Spejle efter mål
  • STANDARDMÅL
  • Vådrumsspejle
  • Runde spejle
  • Indrammede
  • Spejle med lys
  • Kosmetikspejle

Rundt spejl efter mål

kr230,00

Rundt spejl fremstilles efter mål

Indtast ønskede diametermål og se hvad varen koster. HUSK: At anføre mål i millimeter 1 m = 100 cm = 1000 mm.

Sikkerhedsspejl 6 mm efter mål

kr599,00
Indtast ønskede længde- og breddemål og se hvad varen koster. HUSK: At anføre mål i millimeter 1 m = 100 cm = 1000 mm.

Spejl efter mål

kr259,00

Spejl fremstillet efter mål

Indtast ønskede bredde- og højdemål og se hvad varen koster. HUSK: At anføre mål i millimeter 1 m = 100 cm = 1000 mm. plus evt. fragtomkostninger

Vådrumsspejl 6 mm efter mål

kr886,00

Vådrumsspejl

Indtast ønskede højde - og breddemål og se hvad varen koster. HUSK: At anføre mål i millimeter 1 m = 100 cm = 1000 mm.

Indretning med spejle

Brug af spejle i indretningen er moderne i private hjem såvel som erhverv. I den private bolig benyttes typisk i badeværelser, walk-in closet, garderobe, gæstetoilet og entre. Spejle og spejlvægge anvendes i stuer til at fremhæve smukke planter og kunstgenstande. Det er desuden et populært indretningstip med spejlvægge i bl.a. små rum eller private træningsrum, da spejle kan få rummet til at virke større.

Erhvervsmæssigt anvendes spejle ofte i udstillingsrum og venterum. Spejle er desuden en afgørende del af interiøret i fitness- og motionscentre, både som spejlvægge under træningen og i forbindelse med badefaciliteter.

Spejle anvendes også i stigende grad på klædeskabe, køkkenskabe, på døre samt i lofter.

LE Glas tilbyder et bredt udvalg af smukke klassiske standardspejle. LE Glas leverer desuden alle typer spejle efter individuelle mål.

Et spejl er også nødvendigt i entréen, så du kan tjekke om tøj og make up sidder, som det skal, lige inden du går ud af døren. Mange vælger et fuldfigurspejl i entreen.

Endelig er et spejl tæt ved din garderobe helt uundværligt. Du kan her overveje et spejl hvor du kan se dig selv i fuld figur, og tjekke at tøjet sidder som det skal.

Spejle kan også bruges i indretningen af andre rum, f.eks. for at få et rum til at virke større. Eller ved at reflektere kunstgenstande, blomster el. andet, når du indretter entreen, dagligstuen eller soveværelset. Vælg et smukt spejl, hvor formen passer godt til rummet og matcher den øvrige indretning, måske passer et bronzespejl bedst til din stil.

Spejlbilledets kvalitet

Et spejlbillede er et virtuelt billede, der har samme størrelse som originalen. Spejlet består af glas, som er belagt med et lag sølv eller aluminium.

Den overflade der reflekterer det originale billede skal være tilstrækkeligt glat til, at den kan skabe et tilsvarende spejlbillede.

Dette stiller store krav til kvaliteten af glas. Spejle fra LE Glas er produceret i floatglas som giver høj lysrefleksion og opfylder standarden for glas i byggeri. Floatglas betyder egentlig flydende glas, men anvendes også som betegnelse for glas, hvor en særlige proces er anvendt til fremstilling planglas.

Farver og nuancer

Bemærk at det ikke er muligt at gengive farver og nuancer helt korrekt. Besøg gerne LE Glas’ show room hvis du ønsker at se produktet, inden du køber det.

Der findes tre typer af spejle til ind­ven­dig ­­brug:

  • Spejle (Enkeltspejle)
  • Vådrumsspejle (Dobbeltspejle) og
  • Sikkerhedsspejle

For alle installationer af spejle skal sikkerheds- og montageregler overholdes.

Spejl (Enkeltspejl)

Spejle består af et enkelt lag glas med en belægning af aluminium eller sølv på bagsiden.

Spejle med et enkelt lag glas anvendes typisk i de rum, hvor der ikke er så mange aktiviteter, og hvor der ikke er risiko for uheld som medfører at spejlet kan gå itu.

Glaspladen er typisk diamantklart glas floatglas, men kan også være røgfarvet. Sølv- eller aluminiumslaget er på bagsiden typisk beskyttet af et eller flere lag lak. Du kan også vælge en belægning af bronze.

LE Glas leverer spejle i standardmål eller efter individuelle mål, i flere forskellige former, størrelser og slibninger. Spejle fås i klart glas glas, røgfarvet eller bronze og kan monteres med synlige eller skjulte beslag i bronze, messing eller børstet eller blank krom. Spejle kan leveres med mat-slibning, polering og kantkantslibning. Spejle kan leveres med forborede huller og kan leveres udskåret i forskellige former.

Vådrumsspejl (Dobbeltspejl, Badespejl)

Helt uundværlige er spejle selvfølgelig i indretningen af badeværelse og gæstetoilet. Her anbefaler LE Glas vådrumsspejl. Afhængig af badeværelsets størrelse kan du overveje mulighederne for opbevaring ved at vælge et spejlskab eller et spejl med hylde. Evt. med indbygget lys. LE Glas anbefaler desuden vådrumsspejle til køkken, bryggers og andre rum med høj grad af luftfugtighed.

Vådrumsspejle kaldes også dobbeltspejle eller badespejle. Vådrumsspejle er særligt udviklet til badeværelser, og består af et enkeltspejl med et yderligere lag glas, som er klæbet på bagsiden. Konstruktionen af vådrumsspejet med glas både foran og bagved det reflekterende sølv- eller aluminiumslag, gør, at spejlet beskyttes bedste muligt mod indtrægning af fugt, som ellers kan nedbryde metallet i spejlet.

LE Glas leverer vådrumsspejle i standardmål eller efter individuelle mål, i flere forskellige former, størrelser og slibninger. Vådrumsspejle fås i klart glas, røgfarvet eller bronze og kan monteres med beslag i bronze, messing eller børstet eller blank krom. Vådrumsspejle kan leveres med mat-slibning, polering og kantslibning. Vådrumsspejle kan leveres med forborede huller og kan leveres udskåret i forskellige former. Vådrumsspejle kan også leveres som sikkerhedsspejle.

Sikkerhedsspejl

Et spejl, der gå itu, kan medføre skade på personer i form af skæreskader. Hvor personer færdes og opholder sig, bør spejle derfor udføres som sikkerhedsspejle for at minimere risikoen for personskader. LE Glas anbefaler, at personsikkerheden altid vurderes, ved indkøb af spejl.

Sikkerhedsspejle har et lag af sikkerhedsfolie, som forhindrer spejlet i at splintres, hvis uheldet er ude. Går spejlet itu, vil de skarpe splinter klæbe sig til folien og yde bedst mulig sikkerhed mod personskade. Sikkerhedsfolien er klæbet fast på bagsiden af sølv- eller aluminiumslaget eller, hvis der er tale om et vådrumsspejl, imellem spejlglasset og bagsideglasset.

Spejle i lofter og andre installationer, hvor mennesker færdes under, skal altid være sikkerhedsglas. Sikkerhedsspejle bør desuden anvendes ved bl.a. spejlvægge og spejle på døre. LE Glas anbefaler også sikkerhedsspejle i de rum, hvor spejle er inden for børns rækkevidde, f.eks. helfigurspejlet i entréen eller spejlfladen på klædeskabet.

Endvidere anbefaler LE Glas at anvende sikkerhedsspejle alle steder, hvor spejle er placeret i rum med større fysisk aktivitet, f.eks. i fitnesslokaler, spinninglokaler, øvrige trænings- og sportslokaler, baderum m.v.

LE Glas leverer sikkerhedsspejle i standardmål eller efter individuelle mål, i flere forskellige former, størrelser og slibninger. Sikkerhedsspejle fås i klart glas, røgfarvet eller bronze og kan monteres med synlige eller skjulte beslag i bronze, messing eller børstet eller blank krom. Sikkerhedsspejle kan leveres med mat-slibning, polering og kantkantslibning. Sikkerhedspejle kan leveres med forborede huller og kan leveres udskåret i forskellige former. Sikkerhedsspejle kan også leveres som vådrumsspejle.

Spejlvarme

Hvis du skal bruge spejlet i et badeværelse, bør du overveje et vådrumsspejl med spejlvarme. Spejlvarmen forebygger kondensation. Spejlvarmen skal du typisk anskaffe separat og selv montere bag selve spejlet. Nogle spejle er produceret med formonteret spejlvarme, så du kun skal montere en enkelt enhed. Husk, at størrelse af spejlvarmeren skal passe til størrelsen af spejlet.

Spejle og spejlskabe med lys

Vær også opmærksom på at få den belysning, du ønsker. De fleste ønsker en belysning, der gør, at man ser naturlig ud. Der er efterhånden et stort udvalg af spejle med indbygget lys.

LE Glas anbefaler LED-belysning, som er en energieffektiv løsning med lang levetid. LED-belysning giver badeværelset et moderne udtryk og fås i en behagelig varm hvid farve.

LED-spejle fås også som spejlskabe. Mange spejlskabe med LED-lys har indbygget stik til f.eks. barbermaskine, føntørrer, el-tandbørster m.v.

LED-spejle og LED-spejlskabe leveres klar til tilslutning til strømforsyningen på dit badeværelset.

Spejlskabe

Mangler du opbeva­rings­plads kan du overveje et spejlskab. Ønsker du at gemme el-tandbørster, føntørrer, barbermaskine lidt væk kan du vælge et spejlskab med indbyggede stikkontakter og LED-belysning.

Forretningsbetingelser

Der henvises til LE Glas’ almindelige forretningsbetingelser. For spejle skal du desuden være opmærksom på følgende:

Minimum beregning:

Vær opmærksom på minimum beregning samt fakturering ved bestilling er 0.5 m2. pr. enhed (fladt spejl).

Tolerance:

Spejle leveres med en tolerance på ± 2 mm.

Leveringstid:

Leveringstiden er normalt 8-18 arbejdsdage fra bestillingsdatoen.

OBS!: Varer der bestilles efter individuelle mål er specialfremstillet til dig og derfor er det ikke muligt at anvende returretten. For varer efter standardmål gælder returretten.

Når du køber din vare, kan du vælge at afhente dem selv på vores adresse LE Glas, Smedeholm 12- 14 – 2730 Herlev (gratis). Du modtager en mail fra os, så snart varen står klar til afhentning. Bemærk, at varerne skal være fuldt betalt, før vi kan udlevere din vare.

Montering af varer:

Hos LE Glas benytter vi kun professionelle montører, som glæder sig til at montere dine nye varer. Har du spørgsmål til monteringen, kan du altid kontakte LE Glas kundeservice på tlf. 31452403. Klik her og bestil montering af dine varer.

Bemærk, at LE Glas ikke rådgiver om eller monterer strømforsyningen i LED-spejle og -spejlskabe, da det kræver særlig autorisation at udføre el-arbejde for andre.